• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Перше заняття обласної педагогічної студії

Перше заняття обласної педагогічної студії

2021-11-18

Обласна педагогічна студія при КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів» – одна із форм підвищення кваліфікації педагогічних працівників у міжатестаційний період, спрямована на розвиток професійних компетентностей педагогічних працівників за певною освітньою технологією або методикою навчання, виховання.

18.11.2021р відбулося перше заняття обласної педагогічної студії з теми: «Використання інтернет-сервісів у процесі організації взаємозв’язку та безперервної навчальної діяльності в роботі вчителя логопеда з учасниками освітнього процесу в закладі дошкільної освіти» для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти.

Керівники педстудії Тертична Олена Анатоліївна, учитель-логопед закладу дошкільної освіти (ясел-садка) комбінованого типу «Теремок» Броварської міської ради Броварського району Київської області, старший учитель та Лисак Ольга Василівна, учитель-логопед, вихователь закладу дошкільної освіти (ясел-садка) комбінованого типу «Барвінок» Броварської міської ради Броварського району Київської області, вихователь-методист, презентували власні методичні розробки, створені засобами цифрових ресурсів. Учасниці студії поринули у віртуальні середовища для спільної синхронної та асинхронної роботи: дошки, платформи, простори комунікації.

Розглянули та мали змогу апробувати такі ресурси, як Netboard –інструмент для обміну веб-змістом, Padlet – дошка для спільної роботи, Jigsawplanet – ресурс для створення пазлів, Mentimeter – опитування, спільна робота, Lightshot – інструмент для створення скрінів, Wheelofnames – рандомайзер, Гугл малюнки – додаток для створення інтерактивних аркушів.

Для практичного закріплення знань учасниці отримали творче завдання наповнити персональну вкладку учасниці педстудії на вебсторінці Netboard «ЦифроСВІТ».

/Files/photogallery/Screenshot_10.png/Files/photogallery/1.png/Files/photogallery/Screenshot_5.png/Files/photogallery/Screenshot_16.png/Files/photogallery/Screenshot_16.png/Files/photogallery/Screenshot_11.png

Кiлькiсть переглядiв: 80