• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Заклад дошкільної освіти "Вулик" долучився до Глобальгого тижня безпеки дорожнього руху

Заклад дошкільної освіти "Вулик" долучився до Глобальгого тижня безпеки дорожнього руху

2023-05-19

/Files/images/tijden_bezpeki_dorojnogo_ruhu/348553754_1456613168502974_4281213319512105566_n.jpg

Заклад дошкільної освіти "Вулик" долучився до Глобальгого тижня безпеки дорожнього руху. У межах Тижня з 15 по 19 травня педагоги провели з дітьми багато цікавих заходів, де говорили на теми «Якщо червоний став горіти, то машинам шлях закритий», «На чому люди подорожують», «Школа екстремальних ситуацій», розв’язували проблемні кейси та розігрували ситуації на тему безпеки дорожнього руху.

А ще діти малювали та розфарбовували малюнки на тему «Безпечний дорожній рух – це життя», бесідували про поведінку на дорозі, правила чемних пішоходів, безпечну дорогу до дитячого садка, переглядали мультики, грали в дидактичні ігри «Обережно: незнайомець», «Обережно: дорога!», у сюжетно-рольові рольові ігри «Подорожуємо автобусом», «Сім’я на пікніку у лісі», «Рятувальники», «Дорога», а також у рухливі ігри «Дорожні знаки», «Шофери», «Водії та пішоходи».

До важливих справ малюків долучились і батьки, які брали участь у тематичному проєкті "Моя безпечна дорога до дитячого садка".

Щоб діти ліпше запам'ятали правила безпеки на вулиці, пропонуємо перейти за посиланням та послухати твори Євгена Новицького, подивитись мультики про легкові автомобілі, автобуси та інший транспорт https://www.youtube.com/watch?v=Y6WITW6hni0...

Кiлькiсть переглядiв: 31