Апґрейд майстерності педагога – 2023

2023-05-30

/Files/images/gorkavenko/konkursi/Горкавенко_ТБ_Апгрейд_2023_ІІ_м_Сцена.jpg Творчі педагоги Броварщини на сцені Палацу творчості дітей та юнацтва.

30 травня під час щорічного свята "Творча особистість" відбулось нагородження Подяками міського голови талановитої учнівської молоді та педагогічних працівників закладів освіти Броварської міської територіальної громади.

На сцені у Палаці творчості дітей та юнацтва отримала нагороду вихователь ЗДО "Вулик" Тетяна Горкавенко, яка посіла ІІ місце у конкурсі професійної майстерності "Апґрейд майстерності педагога – 2023 " у номінації "Вихователь закладу дошкільної освіти".

Конкурс професійної майстерності педагогів закладів дошкільної освіти "Апґрейд майстерності педагога" проводиться в межах реалізації Програми розвитку системи освіти Броварської міської територіальної громади на 2019-2023 роки та з метою підтримки творчої педагогічної діяльності, популяризації здобутків педагогів закладів дошкільної освіти.

Про досвід роботи та навчально-методичні розробки пані Тетяни можна дізнатись на персональній сторінці цього сайту у розділі "Психолого-педагогічна майстерня".

/Files/images/gorkavenko/konkursi/Горкавенко_ТБ_Апгрейд_2023_ІІ_місце.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 95