ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі,

його очікуваної вартості та/ або розміру бюджетного призначення

в межах закупівлі UA-2021-12-01-009014-c

(оголошено 01.12.2021 р. торги 17.12.2021 р.)

Підстава для публікації обґрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710».

Мета проведення закупівлі: забезпечення потреб Замовника у закупівлі твердого та кисломолочного сирів для належної організації харчування в Закладі дошкільної освіти «Теремок» у 2022 році (січень-грудень)

Замовник: ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА САДОК) КОМБІНОВАНОГО ТИПУ «ТЕРЕМОК» БРОВАРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ БРОВАРСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

код ЄДРПОУ: 33502056

Вид процедури: відкриті торги.

Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-12-01-009014-c

Предмет закупівлі: Сирні продукти (сир твердий, сир кисломолочний) код національного класифікатора України ДК 021:2015: 15540000-5 Сирні продукти.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 339 000 грн з ПДВ (відповідно до рішення виконавчого комітету від 14.12.2021 № 974 «Про схвалення проєкту бюджету Броварської міської територіальної громади на 2022 рік», листа Міністерства фінансів України від 13.08.2020 №05110-14-6/25074, постанови Кабінету Міністрів України від 29.07.2020 №671 «Про схвалення Прогнозу економічного і соціального розвитку України на 2021-2023 роки», на підставі розрахунку вартості продуктів харчування з врахуванням основних положень примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275).

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі: Доставка твердого та кисломолочного сирів має здійснюватися учасником-переможцем у 2022 році до комори, згідно з графіком та маршрутом постачання на підставі заявок Замовника. Учасник-переможець зобов’язується виконувати вимоги Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів» та Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах, затвердженої Наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я України від 17.04.2006 № 298/227 (зі змінами) в частині обов’язків суб’єктів підприємницької діяльності, що постачають товари, а також Закону України «Про технічні регламенти та оцінку відповідності» (зі змінами) та наказу Міністерства охорони здоров’я України від 19.07.2012 № 548 «Про затвердження Мікробіологічних критеріїв для встановлення показників безпечності харчових продуктів».

Продукція, що буде поставлятись згідно з договором повинна відповідати ДСТУ, які встановлені для відповідного виду продукції та не містити антибіотиків та генетично модифікованих організмів.

Учасник зобов’язаний під час надання послуг застосовувати постійно діючі процедури, засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР).

Розрахунок здійснений на підставі фактичних показників минулого бюджетного року, з урахуванням індексу споживчих цін, запланованих поточних завдань та у межах затверджених орієнтовних обсягів фінансування на 2022 рік.

Уповноважена особа Дар’я ПОПИЗЕНКО

Кiлькiсть переглядiв: 72